Úvod Aktuality Školení (nejen) pedagogického sboru aneb moderní start s Glitrem

Školení (nejen) pedagogického sboru aneb moderní start s Glitrem

od Kamila Spoustová
Školení ke vzdělávací mobilní aplikaci Glitr

Společně s licencí ke vzdělávací mobilní aplikaci Glitr si můžete objednat také školení pro celý pedagogický sbor školy 🏫 nebo třeba v rámci MAPu pro zájemce z mnoha vzdělávacích institucí. 

“Ještě jednou děkujeme za školení, bylo přehledné, srozumitelné a skvělé, že si Glitr učitelky mohly i vyzkoušet na vlastní kůži.” ✨ Tohle je zpětná vazba od Mgr. Lenka Morávkové za MAP Semilsko, díky kterému proběhlo školení, které se konalo v SVČ Sluníčko v Lomnici nad Popelkou. Zúčastnily se paní učitelky hned z pěti MŠ a ZŠ spadajících pod MAP Semilsko.

Naše workshopy zahrnují seznámení s aplikací Glitr a s jejími přínosy, dále také poznávání appky, kdy si pedagogové vyzkouší na vlastní kůži vzdělávací programy či cvičení. A nejdůležitější částí je samozřejmě představení editačního prostředí, ve kterém lze bez znalosti programování tvořit vlastní obsah. 🧑‍💻 Následuje vysvětlení základních elementů a první autorská tvorba, kterou si na závěr každý vyzkouší přímo v mobilní aplikaci. 📲

Školení probíhají převážně odpoledne, po školní výuce, program lze samozřejmě přizpůsobit vašim preferencím.

Proč Glitr? 

➡️ Každý učitel tvoří a edituje dle libosti. Usnadňujeme práci s přípravami, neboť v rámci licence nabízíme hotové didaktické programy a samozřejmě i oblíbené venkovní únikové hry po celé ČR. 

Máte zájem? Ozvěte se nám! 

A tady ještě pár snímků ze školení pro změnu tentokrát ze ZŠ a MŠ Řečan nad Labem. 🤝

Mohlo by vás zajímat