Úvod Aktuality Jak financovat Glitr?

Jak financovat Glitr?

od Kamila Spoustová
Jak financovat Glitr?

Jak získat finanční prostředky na nákup licence ke vzdělávací mobilní aplikaci Glitr? V tomto příspěvku jsme zpracovali a popsali možná řešení mimo přímých financí školy.

MAP a MAS 🤝

Spolupráce s Místním akčním plánem rozvoje vzdělávání (příp. Místní akční skupinou) přináší školám podporu týkající se rozvoje kvalitního vzdělávání v různých oblastech. Poptejte se ve svém regionu po digitální vzdělávací pomůcce pro učitele a žáky. Ve spolupráci s MAPy umíme zařídit výhodné regionální multilicence, které zajistí podporu digitálních kompetencí, diferenciace a moderního vzdělávání hned v několika školách.

Šablony OP JAK 📙

Glitr lze hradit z projektu šablony Operačního programu Jana Amose Komenského.

  • Podpora inovativního vzdělávání žáků v ZŠ: Aplikace Glitr přináší moderní řešení pro vzdělávání v libovolných předmětech.
  • Spolupráce s rodiči žáků ZŠ a veřejností: Díky možnosti připravit venkovní únikové hry po městě lze snadno zapojit do interaktivního vzdělávání nejen rodiče žáků, ale i sourozence a širokou veřejnost. Podívejte se, jak se to daří ZŠ a MŠ Sedlec-Prčice, přečtěte si článek ZDE.
  • Osobnostně sociální a profesní rozvoj pedagogů ve vzdělávání ZŠ: Učitelé mohou v editačním prostředí sami vytvářet interaktivní vzdělávací obsah, například únikové hry do třídy či venkovního prostředí, didaktická cvičení, testové úlohy a mnoho dalšího, čímž posilují svou digitální gramotnost. 
Jak financovat Glitr?

Dotace ✍️

Jsou vypsány ve Vašem kraji či ve Vaší obci dotace na podporu rozvoje, turistického ruchu či vzdělávání? Poskytneme Vám prostředí například pro tvorbu venkovní únikové hry mapující historii nebo kulturu města, vesnice či kraje. Naši specialisté Vám velice rádi pomohou i s vyplněním patřičné dotace.

Spolupráce v rámci obce či kraje 🗺️

Máme zkušenost v řešení financování i ze strany zřizovatele Vaší školy, nejčastěji z hlediska samotné obce nebo v rámci Vašeho kraje. Licencování ve školách stavíme pak dle domluvy na míru.  

Jak financovat Glitr?

Finanční dary 🎁

Licenci mohou zafinancovat firmy či živnostníci z Vašeho okolí, na oplátku jim pak se žáky můžete nabídnout pěknou propagaci na míru.

Zaujal Vás Glitr? 🎒

Rádi se s Vámi nezávazně spojíme a probereme všechny cesty, jak nejlépe dostat vzdělávací mobilní aplikaci do Vaší školy. 

Mohlo by vás zajímat