Úvod Aktuality Jedinečná nabídka do konce roku 2023: Projektové dny za zvýhodněnou cenu! 

Jedinečná nabídka do konce roku 2023: Projektové dny za zvýhodněnou cenu! 

od Kamila Spoustová

Milé vedení školy, učitelé,

rádi bychom Vám nabídli projektové dny spustitelné v mobilní aplikaci Glitr, které kombinují digitální prostředí s aktivitami mimo tablet či interaktivní tabuli. 

Veškerá cvičení a úlohy jsou připraveny tak, aby je zvládli nečtenáři, průvodní texty jsou nahrazeny audiem. Výukový program je určen pro preprimární vzdělávání, k budování školní připravenosti. Hodí se jako aktivita především pro žáky prvního ročníku základní školy v rámci klasické i volnočasové výuky. Projektové dny lze využít také jako vzdělávací program a aktivitu do družin.

Úlohy jsou koncipované pro práci samostatnou i ve skupině za podpory paní učitelky včetně dodatečné diskuze. Kvízy jsou doplněny různorodými aktivitami, aby žáci neztrácely pozornost. Přibližná časová dotace na jedno téma se pohybuje okolo šedesáti minut, délka hry se odvíjí od času vynaloženého na společné aktivity.

Nabízíme Vám výběr z pěti programů 

Projektové dny s QR kódy

  • Dopravní výchova
  • Ptáčci kolem nás
  • S pohádkou jde všechno lépe

Projektové dny bez QR kódů

  • Emoce
  • Ve zdravém těle zdravý duch

Využijte speciální cenu (8.000 Kč za 5 projektových dní, nebo 5.000 Kč za 3 projektové dny) platnou do 31. 12. 2023. Počet spuštění projektových dní je neomezený a platný do 31. 12. 2024. 

Projektové dny můžete získat také v rámci nákupu licence. Chcete využívat veškerý námi tvořený obsah? Ozvěte se nám!

Mohlo by vás zajímat